Spoštovani starši.

Trenutno še ne vemo zagotovo, ali bodo vrtci tudi v naslednjem tednu zaprti (ta informacija nam bo verjetno znana v petek), kljub temu pa vas zaradi načrtovanja in organizacije dela ob podaljšanju obstoječih razmer že zdaj prosimo, da do petka, 6. 11. 2020, do 12. ure sporočite na e-naslov info@vrtec-trzic.si morebitno prisotnost vašega otroka v naslednjem tednu (od 9. do 13. 11. 2020).

Za prihod otroka v vrtec v času izvajanja nujnega varstva prosimo za sledeče podatke
(kopirajte spodnji obrazec v elektronsko sporočilo in izpolnite):

Ime in priimek otroka:
Letnica rojstva:
Vzgojitelj/ica:
Dnevi nujnega varstva (od datuma do datuma):
Dnevna pristnost v vrtcu (od ure – do ure):
Telefonska številka dosegljivega starša:

Pridobljeno potrdilo delodajalca obeh staršev: DA (navedite naziva obeh delodajalcev!)  /   NE

Izjava, da je otrok zdrav:    DA   /   NE
(možno podpisati ob oddaji otroka)

Otrok naj ima s seboj rezervna oblačila in copatke, mlajši pa tudi plenice.

Glede na stanje obolelih in še bolj okrnjen kolektiv vas prosimo, da ponovno dobro presodite o nujnosti varstva za svojega otroka. Pri organizaciji varstva bomo še naprej sledili priporočilom NIJZ in oblikovali skupine predvidoma največ šestih otrok. Ker je bilo število prijavljenih otrok v tem tednu še enkrat višje od števila v preteklem tednu, je mogoče, da bo tokratno število še višje. Ker želimo varstvo omogočiti vsem tistim otrokom, ki ga nujno potrebujejo, vas pozivamo k solidarnosti in premisleku.

Tudi starše otrok, ki so vrtec obiskovali v tem tednu, prosimo, da otroke za nadaljnjo prisotnost znova prijavijo oz. potrdijo dosedanjo prijavo z izpolnjevanjem zgornjega obrazca.

Vse starše, ki nas želite dobiti na naše znane telefonskem številke, prosimo, da nam svoja vprašanja in misli posredujete na naše elektronske naslove – dostopni so na vrtčevski spletni strani.

Hvala za sodelovanje, razumevanje in strpnost,
Pomočnici ravnateljice Vrtca Tržič
Andreja Gimpelj Kovačič in Mojca Lužnik

Dostopnost