Da si lahko brezskrben otrok,
moraš imeti skrbno mamo in ata.
Da si lahko vesel otrok, moraš imeti še sestro in brata.
Dobro je še, če imaš mačko, psa, drevo in reko.
Ni pa tako pomembno, da imaš
računalnik, motor in moderno obleko.
Neža Maurer

 

SPOŠTOVANI STARŠI.

Tudi v vrtcu se je začelo novo »vrtčevsko« leto. Otroci so bili polni pričakovanj. Veselili so se srečanja z znanimi ali novimi prijatelji. Mnogi so prišli v vrtec s strahom ali skrbmi, kako bo v njim neznanem okolju. Vsi zaposleni smo se potrudili, da je bil vsak od vas lepo sprejet in da ste prišli v varno okolje. V kolikor ni bilo tako, je prav, da nas o tem obvestite. Tako kot pohval smo hvaležni tudi za opozorila, če kaj ni bilo v redu. Čeprav novo šolsko leto pripravljamo vse poletje, je zadnji teden pred pričetkom največ dela in lahko se zgodi, da kaj spregledamo. Ves čas se trudimo delati dobro, za to pa potrebujemo tudi vaše povratne informacije.

Poleg vseh že stalnih oddelkov smo za to šolsko leto odprli še oddelek v KS Kovor v starosti od 3 do 5 let. 30. oddelek v starosti od 1 do 2 leti bo zaživel nekoliko kasneje, v oktobru ali novembru. Prostih imamo le še nekaj mest.

Zaposleni smo pričeli polni pozitivne energije in pričakovanj, da spoznamo nove otroke in vas, starše. Skupaj bomo ustvarili lepo zgodbo. Vsi se namreč zavedamo, da je predšolsko obdobje najpomembnejše v razvoju otroka. Želimo biti vaši partnerji pri vzgoji in izobraževanju otrok, zato bomo veseli vaših predlogov, pobud in sodelovanja.

Želim vam lepo predšolsko obdobje v naši družbi.

Tatjana Blaži, ravnateljica Vrtca Tržič