Spoštovani starši.
 
Na podlagi do sedaj že prejetih informacij (okrožnica ministrstva) vas obveščamo, da bo od ponedeljka, 26. 10. 2020 dalje Vrtec Tržič ZAPRT, iz razloga zajezitve širitve koronavirusa.
 
Od ponedeljka, 26. 10. 2020, dalje bo SAMO za NUJNE PRIMERE odprt oddelek v enoti Palček, do predvidoma 30. 10. 2020.

Sprejemali bomo le zdrave otroke staršev (potrebno je prinesti podpisano izjavo), ki so dolžni opravljati delo pri delodajalcu (in ki ne morejo opravljati dela na domu) in to izkažejo s pisnim potrdilom/izjavo delodajalca (lahko tudi e-sporočilo z delodajalčevega e-naslova).

Pri določanju nujnih poklicev smo izhajali iz navodil v prvem valu širjenja koronavirusa. To so: zaposleni v zdravstvu, policiji, vojski, zaporih, komunalnih službah, živilskih trgovinah, lekarnah, domovih za ostarele, dežurne v šolah in vrtcih, redarstvih in službah civilne zaščite.
 
V primeru, da je eden od staršev doma (porodniška, bolniška, dopust, brezposelnost, možnost varstva zaradi nenujnih del …), drugi pa v navedenih poklicih, MORA biti OTROK DOMA.


Starši, katerih otroci vrtca ne bodo obiskovali, bodo plačila vrtca oproščeni!
Odjava v sistemu Vasco je nujno potrebna!

 
Da bomo IZREDNO DEŽURSTVO pod POSEBNIMI POGOJI lažje organizirali, vas prosimo, da nas obvestite o morebitni PRISOTNOSTI vašega otroka na e-naslov info@vrtec-trzic.si do sobote, 24. 10. 2020, do 15. ure. Brez potrdila/izjave delodajalca ter izjave, da je otrok zdrav, otroka v vrtec NE bomo sprejeli.

Prosimo vas, da z VSO SKRBNOSTJO presodite, ali vrtec zares potrebujete ali lahko otroka kljub vsemu zadržite doma.

Prav tako vas prosimo, da nas kljub odsotnosti otrok iz vrtca še naprej obveščate o morebitnih pozitivnih rezultatih na testiranju za koronavirus, po e-pošti na info@vrtec-trzic.si, da bomo lahko v prihodnjih dneh poskrbeli za zaščito vseh naših otrok in staršev.
 
O vseh nadaljnjih informacijah in ukrepih vas bomo obveščali prek naše spletne strani!

Verjamemo, da bomo v skupni skrbi za dobro otrok in vseh nas tudi tokrat s skupnim medsebojnim povezovanjem in sodelovanjem pripomogli k učinkoviti zajezitvi nadaljnjega širjenja okužb.


HVALA ZA RAZUMEVANJE, SREČNO IN ZDRAVO!
 
 
Pomočnici ravnateljice Vrtca Tržič
Andreja Gimpelj Kovačič in Mojca Lužnik
  

Poslano:
– mailing lista staršev
– spletna stran vrtca

Dostopnost