Leto 2022 se izteka in želimo si še malce postati in se zazreti nazaj. Vsekakor je december čas druženj, srečanj in lepih trenutkov. V Vrtcu Tržič s hvaležnostjo ugotavljamo, kako nam je v resnici lepo – priložnost za to so bile najprej praznične tržnice na igriščih vseh naših velikih enot. Velja velika zahvala za prostovoljne prispevke staršev oz. obiskovalcev. V enoti Križe so zbrana sredstva že namenili za nakup novih poganjalčkov v sodelovanju s podjetjem Grašca, ki nam je omogočilo ugodno ceno le-teh. V enoti Deteljica bomo namenili sredstva za nakup glasbenih instrumentov, v enoti Palček pa bo zrasla družba lutk!

Tudi letos se je vseh otrok, vključenih v Vrtec Tržič, v prvem tednu decembra s prisrčnimi darilci spomnilo podjetje Hofer, ki se jim ob tej priložnosti iskreno zahvaljujemo.

V zadnjem tednu pred šolskimi počitnicami pa je vseh 32 oddelkov obiskal dobri mož s sivo kučmo in belo brado, dedek Mraz. Koliko dobre volje je prinesel s seboj! In razumevanja in sočutja. Poleg tega pa je letos vsak otrok prejel knjižno darilo. Da je bilo to mogoče, so nam pomagali donatorji: Intec MKD, Cablex in Celestin – Nuša Romih s.p., pri nakupu pa so nam z nižjimi cenami prišli naproti tako pri založbi Učila kot pri Mladinski knjigi. Vsem hvala v imenu malih in velikih ljubiteljev branja.

V času šolskih počitnic je otrok v Vrtcu Tržič prisotnih le toliko, da vsi najdejo prostor v enoti Deteljica. Prav vsem pa želimo tople, prijetne in mirne praznike, v krogu najbližjih.

Vrtec Tržič

Dostopnost