Spoštovani starši.

Počasi prehajamo v pedagoško delo v poletnih mesecih, ko si vsi zaslužimo nekaj predaha od vsakodnevnega ritma. Prosimo vas, da nam odsotnost svojega otroka v poletnih mesecih zaradi organizacije dela vrtca sporočite takoj, ko bo možno. Našim zaposlenim – kot tudi vašim otrokom – privoščimo kvaliteten oddih, zato vas prosimo za sodelovanje ter vnos tudi krajših tedenskih odsotnosti v aplikaciji Vasco Web vsaj do petka, 18. junija 2021, do 10. ure oziroma takoj, ko imate informacije. Začasna odjava z znižanim plačilom v juliju in avgustu je možna le z oddajo obrazca za odjavo (http://www.vrtec-trzic.si/obrazci/).
Čeprav ste bili v letošnjem šolskem letu že veliko časa doma, izkušnje pravijo, da se otroci počitnic zelo veselijo, zato jim skušajte omogočiti vsaj teden dni odsotnosti iz vrtca. Tudi otroci namreč zelo potrebujejo »dopust«.

Glede odprtosti posameznih enot vam sporočamo, da bosta skozi celo poletje odprti enoti Palček in Križe. Enota Deteljica bo zaradi obnove zunanje osvetlitve in menjave notranjih vrat zaprta med 26. 7. in 6. 8. 2021.
Dislocirana oddelka v Pristavi, oddelek v Kovorju, oddelek v OŠ Tržič ter oddelek v OŠ Bistrica bodo zaprti med 5. 7. in 27. 8. 2021.
Dislocirana oddelka v Lomu bosta zaprta med 19. 7. in 13. 8. 2021.

Oblikovali bomo tedenske mehurčke, v katerih se bodo glede na možnosti družili otroci enake starosti.
Ob prehodu otrok v glavne enote bodite pozorni, da s seboj prinesete tudi otrokove potrebščine (garderoba, copati).

Sporočamo vam tudi, da s koncem razglašene epidemije prehajamo na običajen poslovalni čas vrtca, zato tudi prijave za čas med 15.30 in 16.30 niso več potrebne. Obenem pa preventivni ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa ostajajo.

Želimo vam zdrave in igrive poletne dni!

Ravnateljica Vrtca Tržič
Tatjana Blaži

Dostopnost