Spoštovani starši.

Trenutno še ne vemo zagotovo, ali bodo vrtci tudi v naslednjem tednu zaprti (ta informacija nam bo verjetno znana v petek), kljub temu pa vas zaradi načrtovanja in organizacije dela ob podaljšanju obstoječih razmer že zdaj prosimo, da do petka, 13. 11. 2020, do 12. ure sporočite na e-naslov info@vrtec-trzic.si morebitno prisotnost vašega otroka v naslednjem tednu (od 16. do 20. 11. 2020).

Za prihod otroka v vrtec v času izvajanja nujnega varstva prosimo za sledeče podatke
(kopirajte spodnji obrazec v elektronsko sporočilo in izpolnite):

Ime in priimek otroka:
Letnica rojstva:
Vzgojitelj/ica:
Dnevi nujnega varstva (od datuma do datuma):
Dnevna pristnost v vrtcu (od ure – do ure):
Telefonska številka dosegljivega starša:

Pridobljeno potrdilo delodajalca obeh staršev: DA (navedite naziva obeh delodajalcev!)  /   NE

Izjava, da je otrok zdrav:    DA   /   NE
(možno podpisati ob oddaji otroka)

Otrok naj ima s seboj rezervna oblačila in copatke, mlajši pa tudi plenice.

Glede na stanje obolelih in še vedno okrnjen kolektiv vas prosimo, da dobro presodite o nujnosti varstva za svojega otroka. Pri organizaciji varstva bomo še naprej sledili priporočilom NIJZ in oblikovali skupine predvidoma največ osmih otrok. Ker se število prijavljenih otrok vsak teden viša, je zelo mogoče, da bo tudi tokratno število prijavljenih še višje. Ker želimo varstvo omogočiti vsem tistim otrokom, ki ga nujno potrebujejo, vas pozivamo k solidarnosti in premisleku.

Tudi starše otrok, ki so vrtec obiskovali v tem tednu, prosimo, da otroke za nadaljnjo prisotnost znova prijavijo oz. potrdijo dosedanjo prijavo z izpolnjevanjem zgornjega obrazca.

Vse starše, ki nas želite dobiti na naše znane telefonskem številke, prosimo, da nam svoja vprašanja in misli posredujete na naše elektronske naslove – dostopni so na vrtčevski spletni strani.

Hvala za sodelovanje, razumevanje in strpnost,
Pomočnici ravnateljice Vrtca Tržič
Andreja Gimpelj Kovačič in Mojca Lužnik

Dostopnost