Prejemanje računov:

V našem vrtcu omogočamo več možnosti prejemanja računov za plačilo storitev vrtca. Doslej ste večinoma prejemali račune v papirni obliki, le malo vas je, ki ste se odločili za prejem direktno v vašo spletno banko. Da bi pripomogli k zmanjšanju porabe papirja in poštnih stroškov, vam poleg prejemanja računov v papirni obliki in poleg prejemanja računov direktno v vašo spletno banko po novem nudimo tudi prejemanje računov na vaš elektronski naslov.

Izberete torej lahko med naslednjimi možnostmi:

1. Prejemanje računov v papirni obliki

Položnice za plačilo storitev vrtca lahko prejemate v papirni obliki na vaš domači naslov.

2. Prejemanje e-računov neposredno v vašo spletno banko preko UJP
(izpolnite izjavo za prejemanje e-računa v spletno banko)

Na prejemanje e-računov se prijavite neposredno v vaši spletni banki, kjer imate odprt osebni račun in urejeno elektronsko poslovanje, ali v pisarni za obračun, kjer izpolnite izjavo. Po vaši uspešni prijavi bodo izdani e-računi dostavljeni v vašo spletno banko, kjer ga boste tudi plačali. Računov v papirni obliki od takrat naprej ne boste več prejemali. Natisnete si jih lahko sami iz spletne banke, če želite.

3. Prejemanje računov po elektronski pošti preko UJP
(izpolnite izjavo za prejemanje računa po elektronski pošti)

Na prejemanje računov na svoj elektronski naslov se lahko prijavite z izpolnjeno izjavo, ki jo oddate v pisarni za obračun oskrbnin. Račun boste prejeli po elektronski pošti, preko UJP.  Računov v papirni obliki od takrat naprej ne boste več prejemali, lahko si jih natisnete sami.

Starši, ki želite prejemati račune v elektronski obliki, morate za prejemanje računov na način pod 2. in 3. točko izpolniti izjavo, ki jo dobite na naši spletni strani ali v pisarni za obračun oskrbnin.

 

Plačevanje računov:

ZBIRNE POLOŽNICE
Če imate v vrtec hkrati vključenih več otrok, si lahko uredite prejemanje zbirne položnice. Pošljite e-sporočilo na naslov urska.jerman@vrtec-trzic.si, v katerem navedete otroke in zaprosilo, da za omenjene otroke želite prejemati zbirno položnico. V tem primeru je možno prejeti račun:

  • v papirni obliki ali
  • po elektronski pošti.

Zbirna položnica ni možna, če se boste odločili za prejemanje e-računov neposredno v svojo spletno banko (način 2.), ker e-slog ne podpira združenih UPN obrazcev. Posamezno plačilo je namreč vezano na posamezen račun.

SEPA DIREKTNA BREMENITEV (TRAJNIK)
Plačilo si lahko uredite tudi preko SEPA direktne bremenitve (trajnik). V tem primeru je možno naročiti:

  • račun v papirni obliki (lahko je zbirna položnica) ali
  • prejem računa po elektronski pošti (lahko je zbirna položnica).

Izpolniti morate izjavo – soglasje za SEPA direktno bremenitev.

Vsi obrazci so dosegljivi na spletni strani vrtca na povezavi.

Dodatne informacije dobite v pisarni za obračun oskrbnin, na tel. 04 5971 606 ali pošljete vprašanje na elektronski naslov urska.jerman@vrtec-trzic.si.

Lepo pozdravljeni.

 

Dostopnost