Spoštovani starši.
Iskreno se zahvaljujemo, da ste se odzvali na naš poziv k posredovanju podatkov za primer odprtja vrtcev. Tudi v prvem tednu januarja vrtci izvajamo le nujno varstvo (OKROŽNICA MINISTRSTVA). Zbrane podatke bomo zato upoštevali ob odprtju.

Hkrati vas obveščamo, da s sklepom župana občine ustanoviteljice s ponedeljkom, 4. 1. 2021,pričenjamo z zagotavljanjem nujnega varstva v vseh treh matičnih enotah Vrtca Tržič, torej v enoti Palček, enoti Križe in enoti Deteljica (ne pa tudi v dislociranih oddelkih, le-ti ostajajo zaprti).
Vsi otroci, ki so vpisani v nujno varstvo za naslednji teden, bodo s ponedeljkom razporejeni v svoje matične enote. Poskrbeli bomo, da bodo nahrbtniki oz. potrebščine otrok v ponedeljek zjutraj dostavljeni v enoto, kjer bo otrok.

Za nujno varstvo lahko otroka prijavite še danes do 12. ure, s spodnjimi podatki na e-naslov info@vrtec-trzic.si (kopirajte spodnji obrazec v elektronsko sporočilo in izpolnite):
Ime in priimek otroka:
Letnica rojstva:
Vzgojitelj/ica:
Dnevi nujnega varstva (od datuma do datuma):
Dnevna pristnost v vrtcu (od ure – do ure):
Telefonska številka dosegljivega starša:
Pridobiti je potrebno potrdilo delodajalca obeh staršev (lahko priskrbite v prvih dneh prihajanja otroka v vrtec). Ob prijavi navedite naziva obeh delodajalcev:
Pomembno: Izjava, da je otrok zdrav!
(možno podpisati ob oddaji otroka)

Zahvaljujemo se staršem otrok, vpisanih v nujno varstvo, da vam ni odveč vsak teden znova poslati prijave. Hvala, da razumete, koliko nam pomeni, da nam dajete občutek, da vsak teden razmislite o možnostih skrbi za vaše in naše otroke in da zaradi lažje organizacije strokovnega dela in zagotavljanja prehrane sproti vključujete tudi morebitne spremembe.

Naj bo skok v novo leto miren in veselja poln!

Lepo pozdravljeni,
pomočnici ravnateljice Andreja Gimpelj Kovačič in Mojca Lužnik

Dostopnost