Od ponedeljka, 26. 10. 2020 je Vrtec Tržič ZAPRT, iz razloga zajezitve širitve koronavirusa (okrožnica ministrstva).

SAMO za NUJNE PRIMERE je, skladno s sklepom župana Občine Tržič, odprta enota Palček, do predvidoma 30. 10. 2020. Nove informacije vam bomo lahko posredovali v četrtek, 29. 10. 2020, oz. nemudoma po prejetju s strani ministrstva.

V nujno varstvo sprejemamo le zdrave otroke (potrebno je prinesti podpisano izjavo) staršev, ki so dolžni opravljati delo pri delodajalcu (in ki ne morejo opravljati dela na domu) in to izkažejo s pisnim potrdilom/izjavo delodajalca (lahko tudi e-sporočilo z delodajalčevega e-naslova). Za prijavo otroka za nujno varstvo poleg dokazil delodajalcev potrebujemo ime in priimek otroka, matični oddelek (kdo je njegov vzgojitelj), časovno opredelitev bivanja v nujnem varstvu (od kdaj do kdaj bo otrok dnevno v vrtcu in katere dneve) ter kontaktno številko dosegljivega starša. Podatke nam posredujete na e-naslov: info@vrtec-trzic.si.

Pri zagotavljanju nujnega varstva se držimo priporočil NIJZ, izdanih v petek, 23. 10. 2020 (http://vrtectrzic.splet.arnes.si/files/2020/10/781_NIJZ_VRTCI_obratovanje-v-času-od-26_10_2020-002.pdf).

Starši, katerih otroci vrtca ne bodo obiskovali, bodo plačila vrtca oproščeni! Odjava v sistemu Vasco je nujno potrebna!

Prosimo vas, da z VSO SKRBNOSTJO presodite, ali vrtec zares potrebujete ali lahko otroka kljub vsemu zadržite doma.

Prav tako vas prosimo, da nas kljub odsotnosti otrok iz vrtca še naprej obveščate o morebitnih pozitivnih rezultatih na testiranju za koronavirus, po e-pošti na info@vrtec-trzic.si, da bomo lahko v prihodnjih dneh poskrbeli za zaščito vseh naših otrok in staršev.

Ostanimo zdravi,

Pomočnici ravnateljice Vrtca Tržič
Andreja Gimpelj Kovačič in Mojca Lužnik

Dostopnost