Spoštovani starši.

Kot vse kaže, se do praznikov ne bomo srečali. Verjamem, da vam ni lahko, saj se vsak dan spopadate z več vlogami in obveznostmi, kot kadarkoli prej. Vsi smo postavljeni pred preizkušnje, ki jih bomo z veliko pozitivne naravnanosti in upanja v boljši jutri tudi premagali. Naj vas ne prevzame strah pred prihodnostjo, vendar vseeno ostanite previdni in pazite nase in na svoje bližnje, še posebno na starše in stare starše. Skušajte obrniti situacijo sebi v prid in v druženje z najbližjimi. Zima nam je prinesla sneg, zato ga izkoristite za igre z otroki na snegu. Poiščite otroka v sebi in uživajte tudi sami. Gotovo se še spomnite, kako ste kot otroci uživali pri sankanju, kepanju, zidanju iglujev. Otroci tega nikoli ne bodo pozabili. Vsi zaposleni v Vrtcu Tržič vam želimo čim bolj mirne, zdrave in vesele praznike.  

Rada bi dodala še poziv staršem, ki se soočate s finančno stisko ali osebno stisko, da nam pišete in skušali vam bomo pomagati.

Zdravo, srečno in zadovoljno novo leto vam želimo.

Zaposleni Vrtca Tržič z ravnateljico Tatjano Blaži

Dosegljivi smo na naše znane elektronske naslove ter na telefonsko številko tajništva.

V času, ko vrtec izvaja le nujno varstvo, vas vabimo k ogledu vsebin na naši strani Domači vrtec – trudimo se, da bi na njej vsakdo lahko našel kaj zase. Pošiljamo pa vam tudi povezavo do novembrskega predavanja dr. Aleksandra Zadela »BrezSKRBNO otroštvo«, ki nas je navdušil s svojim pozitivnim pristopom do trenutnih časov. Predavanje je še vedno dostopno za ogled : https://www.youtube.com/watch?v=pHqmUpLNDI8&feature=youtu.be (Izvedeno je bilo v organizaciji podjetij Didakta in TriglavLab.)

Dostopnost