Pomočnici ravnateljice

Pomočnica ravnateljice: ga. Andreja Gimpelj Kovačič

tel.: 04 59 71 603

GSM: 070 554 442

e-pošta: andreja.gimpelj.kovacic@vrtec-trzic.si

Andreja Gimpelj Kovačič je univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in gestalt izkustvena družinska psihoterapevtka, ki je pred delom pomočnice ravnateljice vrtca izkušnje zbirala kot svetovalna delavka in vzgojiteljica v dijaškem domu, nato svetovalna delavka gimnazije. Vseskozi je angažirana s prostovoljnim delom na projektih ter svetovalnim in psihoterapevtskim delom.

Pri svojem delu je vedno aktivno delovala na vseh ravneh, z mladostniki, zaposlenimi v zavodu in starši, saj s povezovalnim pristopom uresničuje svoje poslanstvo razreševanja težav ob najrazličnejših srečevanjih ljudi. Trudi se biti dostopna vsem, imeti pozitiven pristop in spodbujati človekovo notranjo moč, ideje, dobro v ljudeh. Vse omenjeno prinaša v svoje uspešno in nenadomestljivo delo v Vrtcu Tržič.

Odlikujejo jo organizacijske in vodstvene sposobnosti, visok nivo digitalne pismenosti, s strokovnega vidika pa vseobsegajoče komunikacijske kompetence.

Tudi v prostem času, poleg kakovostnega preživljanja časa s svojo družino, skrbi za strokovno in osebnostno rast, in sicer s samoizobraževanjem, raziskovanjem novega, fotografiranjem, obiskovanjem kulturnih dogodkov, vrtnarjenjem, spodbujanjem čuječnosti, z naravi prijaznim načinom življenja.

 

——————————————————————————————————————————————————–

Pomočnica ravnateljice: ga. Mojca Janc

GSM: 051 256 846

e-pošta: mojca.janc@vrtec-trzic.si

Po dobrih tridesetih letih dela kot vzgojiteljica sem se odločila sprejeti nov izziv, ki mi ga ponuja mesto pomočnice ravnateljice.

Diplomirala sem na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani, kamor sem se tudi po diplomi večkrat vračala po nova znanja. V vrtcu ob otrocih sem se tudi sama učila in rastla, misel na vrtec me je večkrat spremljala tudi, ko nisem bila v skupini. Spremljala me je na mojih potepanjih po hribih, zbiranju raznih kamenčkov ob rekah in prebiranju različnih knjig. Pri mojem delu z otroki je bilo vedno v ospredju veselje do druženja z našimi najmlajšimi, radovednost, kaj zmorejo in kaj zmoremo skupaj, ter prijeten občutek ob vseh dosežkih in zmagah, ki smo jih doživljali v skupini, na poti skupne, predvsem pa otrokove rasti. V tem času sem zbrala veliko znanja in izkušenj, ki sem jih povezala v celoto znotraj dela z otoki in njihovimi starši.

Vse to bi želela deliti s sodelavkami in sodelavci, kar mi bo novo delovno mesto tudi omogočilo. Na moji poti pomočnice ravnateljice skrbim za prenašanje znanja in oporo pri delu strokovnim delavkam in delavcem, da bomo skupaj raziskovali nove poti in poskrbeli za dobro počutje otrok, staršev in nas, zaposlenih.  

Dostopnost