Spoštovani starši.

V prihodnjem tednu v vrtcu pripravljamo izmenjavo rabljenih otroških oblačil. S to brezplačno akcijo želimo uporabnim oblačilom, ki iščejo nove lastnike, omogočiti nadaljnjo uporabo.
Rabljena otroška oblačila sprejemamo po oddelkih 21. in 22. novembra. Nato jih sortiramo in razporedimo, da bodo 24. in 25. novembra v enotah Deteljica, Križe in Palček na voljo za prevzem.
Več informacij najdete v priponki sporočila.
Lepo vabljeni k sodelovanju!

Posredujemo pa vam tudi informacije o dobrodelni akciji Otroci za otroke, h kateri nas je povabilo Dobrodelno društvo Palčica Pomagalčica. V dobrodelni akciji sodeluje že mnogo šol in vrtcev, kjer v lončku upanja zbirajo srebrne kovance. Tokrat pomoč potrebuje deček Urban, ki zaradi redke genske bolezni ne more govoriti in hoditi. Tako kot je Palčica Pomagalčica pred časom pomagala dečku Krisu, da je s pomočjo dragih zdravil zaživel otroštvo, kot ga želimo vsakemu otroku, bomo z zbranimi kovanci omogočili boljše zdravje tudi Urbanu. Prijazno vabimo tudi Vas starše, da sodelujete v dobrodelni akciji. Prispevate lahko s pošiljanjem SMS sporočila URBAN5 na 1919. Dobrodelna akcija poteka do konca novembra.
Več informacij o akciji najdete na povezavi: https://www.palcica-pomagalcica.si/KorakiZaUrbana.php

Prijeten dan vam želimo iz Vrtca Tržič

Dostopnost