Spoštovani starši.

V vrtcu si prizadevamo, da otrokom in zaposlenim nudimo prijetno okolje, v katerem se počutijo dobro in sproščeno. Zato bomo tudi to poletje izvedli nekaj nujnih vzdrževalnih del. V enoti Palček bomo obnovili stopnišče, v enoti Deteljica pa namestili prezračevalni sistem.

Enota Križe bo odprta ves čas, a bodo v njej gostovali tudi oddelki iz enote Deteljica in enote Palček.
Enota Deteljica bo zaprta od 1. do 19. julija 2024 ter se bo nato delno odprla z 22. julijem.
Enota Palček bo delno odprta od 15. do 19. julija 2024, nato pa bo zaprta od 22. julija do 16. avgusta.

Na vas se obračamo s prošnjo, da nam predvsem v času vzdrževalnih del pomagate na način, da doma zadržite otroke, katerim lahko nudite varstvo tudi drugače. Prosimo vas tudi za razumevanje, če boste skozi poletje mogoče svojega otroka imeli v vrtcu na več lokacijah. Vsekakor bomo poskrbeli, da se bodo otroci povsod dobro počutili.

Obenem vas spomnimo, da nam najkasneje do 14. junija 2024 sporočite morebitno daljšo odsotnost svojega otroka v poletnih mesecih. Če bo vaš otrok v juliju/avgustu odsoten več kot 20 delovnih dni, izpolnite in strokovnim delavkam oddelka oddajte izpolnjen obrazec za rezervacijo/začasno odjavo. S tem bomo lahko za obdobje, navedeno na obrazcu, upoštevali 50-odstotno znižanje oskrbnine.

Predvidoma 14. junija vas bomo obvestili o načinu organizacije dela v juliju in avgustu, znano pa je že, da bo v ponedeljek, 24. junija, odprta le enota Deteljica (dežurna enota). Če bo vaš otrok ta dan odsoten, ga odjavite v eAsistentu.

Veseli bomo vašega razumevanja in sodelovanja.

Vaš vrtec

Dostopnost